Vergroot je doelgroep met 10%

 

Meer dan een miljoen mensen

met dyslexie in Nederland

 

Verbeter de toegankelijkheid

Waarom SubReader?

SubReader is een app die mensen met dyslexie helpt door de ondertiteling van films en series voor te lezen. Hierdoor kunnen zij ook mee naar de bioscoop met familie en vrienden, net als ieder ander.

Om SubReader te kunnen gebruiken scant de bezoeker een QR-code bij de ingang van de zaal met de app. De ondertiteling van de film wordt automatisch voorgelezen op het moment dat de film start. De dyslect luistert naar de ondertiteling met oortjes of een koptelefoon, waardoor andere mensen niet gestoord worden terwijl het bioscoopgeluid duidelijk te horen is. De oplossing is makkelijk en valt bijna niet op, zodat niemand het hoeft op te merken!

Een unieke mogelijkheid

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om van een goede film te kunnen genieten samen met familie en vrienden. SubReader is ontwikkeld met een focus op discretie om toegankelijkheid aan te kunnen bieden zonder dat het andere bezoekers stoort.

Met de SubReader-app hoef je alleen een telefoon en oortjes mee naar de bioscoop te nemen om de ondertiteling voorgelezen te krijgen.

3 screen_mockup

Neem contact op! Bel +316 29 33 39 79 of vul het contactformulier in

Download SubReader vandaag!

Krijg ondertiteling voorgelezen met SubReader voor iPhone en Android. Download de app in de Apple Store of Google Play Store.

buy-apple

buy-android

Volg ons op Facebook

© 2019 – SubReader ApS

Sankt Gertruds Stræde 5, 5
1120, København K

CVR: 37258024

kontakt@subreader.dk

+45 60 14 35 51

Udviklet og ejet af Motrik IvS

kontakt@subreader.dk +45 60 14 35 51